Pizza Roll tarifi için önce maya, şeker ve ılık sütü bir kaba alıp karıştırın. Bu 5-10 dakika bırakılır. Yükselen mayaya yağ, yumurta ve tuzu ekleyip karıştırın.
Un azar azar ilave edilerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir. Ekmek 45 dakika ila 1 saat arasında ısıtılır.
Hamur 2 parçaya bölünür. Yapışmasınlar diye kuru zeminde merdane ile yuvarlanırlar. Et suyu oraya dökülür. Rendelenmiş kaşar ekleyin.
Diğer ayarlar serpilir. Bir rulo olarak cezalandırılır.
Uygun büyüklükte kesilerek tepsiye dizilir.
180° önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Rulo Pizza servise hazır.
Afiyet olsun
Sizlerin ve çocuklarınızın çay sofranızda kolaylıkla hazırlayabileceği lezzetli bir ikram…
Not: Dahili bileşenleri tercihlerinize göre değiştirebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]