Mantı Aromalı Tavuk – En Sevdiğim Yemek

Öncelikle tavuklarımız haşlanır ve ince ince kıyılır.

Benim durumumda, yufkalar parçalara ayrılır ve kıyılmış tavuk oraya yerleştirilir.

5 dakika. Önceden ısıtılmış fırına yerleştirilirler ve yufkalar çıtır çıtır olur.

Fırından çıkan tavuk yufkalarının üzerine 2-3 kepçe tavuk suyunu dökün.

Not: Bu miktar yufkanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir.

Biraz sıcakken üzerine yoğurt ve sarımsak dökülür, üzerine tereyağlı sos dökülür ve servis edilir.

Tavuk ve Mantı Lezzeti hazır.

Yemek yemek ister misin 💕 💕 💕

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın