Peynirli Pankek – En Sevdiğim Yemek

Lezzetli bir pişirme tarifi için önce büyük bir tavayı yağlayıp bütün yufkalardan birini koyarak başlayalım. Kenara sahip ol.

Süt ve yağ karışımını dökün. İkinci yufkanın yarısını koyup sosu diğer yarısını biraz sos koyup içine koyalım. 3 yufkanın yarısını bölelim ve diğer yarısını sosun içine atalım.

Yufkanın kalan kısımlarını hamurun üzerine düzeltelim ve kalan sosu dökelim.

Hafifçe yağlayalım. Kısık ateşte pişirelim.

Bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip kenara alın. Bize lezzetli Sıcak Peynirli Pan Böreğimizi verin.

Afiyet olsun.

Fark etme. Bir gece önceden hazırlayıp ertesi gün pişirirseniz daha lezzetli olur.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın