Muzlu Rulo – En Sevdiğim Yemek

Muz tarifi için,

Muzlu kekimiz için önce pudinginizi hazırlıyoruz.

Tencereye süt, şeker, un ve yumurta sarısını ekleyin ve sürekli karıştırın.

Kaynayıp koyulaşınca vanilya ve margarini ekleyip karıştırın, altını kapatın ve soğumaya bırakın.

Kek için yumurta, şeker, süt ve vanilyayı bir kapta iyice köpürene kadar mikserle çırpın.

Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökün.

Önceden ısıtılmış fırına koyun ve bir süre karıştırdıktan sonra çıkarın. Dikkat edin çok çabuk pişiyor.

Piştikten sonra yağlı kağıda sarın, bir havlu veya temiz bir bezle örtün ve soğumasını bekleyin.

Bu arada krem ​​şantiyi hazırlayın.

Kekiniz soğuyunca kremanızı dökün, muzlarınızı uzun sıralara koyun ve kurabiyeleri yapmaya başlayın.

Tepsime sığmadığı için ortadan ikiye böldüm, üzerine krem ​​şanti koyup süsledim, siz dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz, buzdolabında bir saat bekletin.

Muzlu rulo servise hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın