Kafkas Kebabı için,
Patatesler soyulur ve kaba bir rende ile rendelenir.
Et bir tencereye konur ve sıvısı çekinceye kadar pişirilir.
Su eriyince ince doğranmış soğan ve sıvı yağ ilave edilerek iyice kavrulur.
Soğanlar kavrulduktan sonra salça ilave edilir.
Salçada kavrulduktan sonra etin üzerini geçecek kadar su ilave edin.
Son olarak tuz ve baharatlar eklenir, düdüklü tencerenin kapağı kapatılır ve etler yumuşayana kadar pişirilir.
Düdüklü tencere çok güvenlidir ve et normal tencerede pişmez.
Yoğurt sosu için sarımsaklar kıyılır, yoğurda ve biraz tuz eklenir, süzülür ve kenara alınır.
Servis yapılırken altta patates, üstte etli yoğurt servis edilir.
Kafkas Kebabı hazır.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]