Leoparlı Börek Tarifleri için,
Süt, şeker ve mayayı bir kapta 10 dakika ısıtıp mayalanmaya bırakın.
Daha sonra biraz malzeme ekleyip ovalayalım, ağzını kapatalım ve biraz kurumasını bekleyelim.
Şimdilik çamurumuzu üstüne dökelim.
Üzeri için malzemeleri şeffaflaşana kadar karıştırın ve 5 dakika pişirin. Bekleyelim.
Hamurdan fındık parçalarını alıp silelim ve tepsiye dizelim.
Dilerseniz iç harcı ve peyniri hazırlayıp koyabilirsiniz.
Hazırladığımız sostan bir yemek kaşığı tüm keklerimizin üzerine dökelim.
200°C fırında üzeri kızarıp üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Leopar ekmeği hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]