Sonbaharın en bereketli ve en güzel meyvesi olan narın tatlılara ve salatalara çok yakıştığını düşünüyorum.
Narlı Muhallebi Tarifi, Narlı Muhallebi Nasıl Yapılır, Narlı Muhallebi Nasıl Yapılır?
Puding için vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeler bir tencereye alınır, alt kısmı ısıtılır, kaynatılır ve sürekli karıştırılır ve kabarınca alt kısmı vanilya ve tereyağı karışımı ile kaplanır ve kuplara bölünür.
Nar sosu için nar suyu ezilerek sos tenceresine alınır, şeker ve nişasta ilave edilir, çırpma teli ile iyice yıkanır, ocağa alınır ve çırpma teli ile karıştırma işlemine devam edilir. Kaynamaya başlayınca limon ve nar suyu ilave edilir ve koyulaşınca kapatılır.
Pudinglerin üzerine fincanlarda servis edilir, isterseniz nar taneleri de ekleyebilirsiniz.
Sıcak olduğunda, buzdolabına koyun.
Narlı Muhallebi hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]