Yağsız Köfte (Etli) – En Sevdiğim Yemek

Önce et hazırlanır.

Maydanoz kıyılır, soğan doğranır ve diğer tüm malzemeler eklenip kontrol edilir.

10 dk. Malzemeleri karıştırmak için iyice yoğurun.

Pişen köfteler küçük küçük yuvarlanır ve un tepsisine dizilir.

Daha sonra tencereye yağ ve soğan ilave edilerek pembeleşinceye kadar pişirilir.

Daha sonra tohumlar eklenip kavrulur.

Salça ve baharatlar eklenip bir süre pişirilir.

Sıcak suyu ekleyip kaynamaya bırakın.

Etler sıcak suya ilave edilerek pişirilir.

Tadına bakarak pişip pişmediğini anlayabilirsiniz 🙂

Fırından çıkan pidelerimiz sıcak olarak servis edebilirsiniz 🙂

Afiyet olsun 🙂

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın