Haşlanmış Kuzu Yaka


Kuzu suyu tarifi malzemeleri

  • 4 adet kuzu boyun kemiği
  • 3 orta boy patates (4 parçaya bölünmüş)
  • 1 büyük soğan (4’e bölünmüş)
  • 2 orta boy fasulye (iri kıyılmış)
  • Su (boynun 4-5 parmak üstünde kaynatmak için)
  • 1 demet maydanoz (doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber
  • limon (servis sırasında)

Haşlanmış kuzu eti tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Boyunlarımızı yıkayıp derin bir tencereye koyuyoruz, üzerlerine su ekliyoruz ve önce yüksek ateşte sonra kısık ateşte yaklaşık bir saat kadar kaynatıyoruz (10-15 dakikada düdüklü tencerede kaynar ama ben yapmıyorum) kullanın).
  2. Kaynatma sırasında suyun üzerinde oluşan köpüğü kaşık yardımıyla alıyoruz).
  3. Bıçakla kaynatarak kontrol edebilirsiniz, yumuşak olup olmadığını sorun değil).
  4. Üzerine patates ve havuç ekleyin. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip kısık ateşte patatesler ve havuçlar yumuşayana kadar 20 dakika pişirin. İyi pişmeye yakın olan maydanozu ekleyin. başka.
  5. Oyuk yemek tabağımıza alıp limonla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun:).

Fotoğraflı haşlanmış kuzu tarifi

  • (gerdan
  • tatlı tarifi
  • haşlanmış
  • koyun eti
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kış sebze çorbası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın