Doldurulmuş meze ile köfte


İçli köfte tarifi için malzemeler

köfte için

  • 400-500 gr kıyma
  • 1 soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 çay kaşığı ekmek kırıntısı
  • 1 yumurta
  • Tuz, karabiber, kimyon

Diğer materyaller;

  • 1 iri boy patates
  • 1 havuç
  • 1 kase bezelye

yukarı;

  • biraz çedar peyniri
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • bunlar

İçli köfte tarifi meze nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kıymayı yumurta, galeta unu, soğan, maydanoz ve baharatlarla yoğurun.
  2. Diğer yandan bütün sebzeleri küçük küçük doğrayıp haşlıyoruz.
  3. Çok kalın olmayan, avuç içi büyüklüğünde yoğrulmuş kıymayı açıp içine garnitür ve biraz kaşar peyniri (isteğe bağlı) koyup kapatıyoruz (yarım ay şeklinde)
  4. Bir fırın tepsisine dizip salçalı suyu ekleyip 180-190 derecelik fırında 25-30 dakika kontrol ederek pişiriyoruz.

Resimlerle garnitür ile doldurulmuş köfte tarifi

  • tatlı tarifi
  • tam dolu
  • dekor
  • köfteler
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tereyağı yok, ghee yok! Bu kurabiyeyi çok seveceksiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın