/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Sağlıklı ve lezzetli Pazı Borani tarifi malzemeleri
- 2 Biceps
- 1 soğan
- 1 tatlı kaşığı tuz (damak zevkinize göre ekleyebilirsiniz)
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
yoğurt sosu için.
- 1 kase sade yoğurt
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
sosu için
- 2 yemek kaşığı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı sumak
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 avuç ceviz
Sağlıklı ve lezzetli bir Pazı Borani tarifi nasıl yapılır?
- Önce pazıyı yıkayıp saplarını ayırın ve saplarını kullanmayın.
- Pazı yapraklarını ince doğrayın.
- Tavaya biraz sıvı yağ koyup yemeklik doğranmış soğanları ekleyip kavuruyoruz ardından pazıları ekleyip tuz ve baharatları ekleyip pazılar pişene kadar kavurup soğumaya bırakıyoruz.Önceden hazırlayıp buzdolabına koyabilirsiniz. .
- Yoğurt ve sarımsağı bir kaseye alıp karıştırın, soğuyan pazıyı ekleyin, karıştırın ve servis tabağına alın.
- Tereyağı ve sıvı yağı ayrı bir tencerede ısıtıp ceviz, sumak, karabiber ve toz kırmızı biberi koyup ısıtın ve yoğurdun üzerine dökün, nefis oluyor. Pazı soğansız da kızartabilirsiniz.
Resimlerle sağlıklı ve lezzetli Pazı Borani tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Susamlı çıtır patates kızartması
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]