Humus Eti


Etli humus tarifi malzemeleri

  • 1,5 su bardağı nohut (haşlanmış)
  • Et küpleri
  • İki çubuk ayçiçek yağı Bir çay bardağına bir çubuk zeytinyağı
  • 1 soğan
  • 2 yemek kaşığı ev yapımı minmen sosu
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • tuz
  • acı biber
  • karabiber
  • ezilmiş kırmızı biber

Nohut eti tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle nohutları düdüklü tencereye bol su koyarak yıkayıp haşlıyoruz.
  2. Diğer taraftan et küplerini tencereye alıp kendi suyunda yağ eklemeden kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz ve su bittiğinde doğranmış soğanları ve yağı ekleyip kavuruyoruz.
  3. Ardından domatesleri, biber salçasını, minmen sosunu ekleyip biraz daha kavurun.
  4. Bu arada nohutlarımız haşlanacak, düdüklü tencereden alıp suyunu süzüp tencereye ilave edip baharatlarımızı ve tuzumuzu ilave edip bir süre karıştırarak lezzetlerini karıştırdıktan sonra suyunu çekene kadar ilave edelim. . 1 parmak üstte.
  5. Kapağını açıp orta ateşte pişmeye bırakın. 45 dakika piştikten sonra yemeğimiz hazır. İştah aç, şifalı bal 🌸

Not: Minmen sos isteğe bağlıdır, ben yazın yaptım, kullandım, sürmeyebilirsiniz.

Resimli nohut eti tarifi

  • tatlı tarifi
  • etli
  • nohut
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kaşıklı Cavalli salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın