Çıtır Elma Kızartması


Elmalı Çıtır Patates Dilimleri Tarifi Malzemeler

  • 3 patates
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • tuz
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı galeta unu
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Elmalı çıtır patates dilimleri nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Elma dilimleri halinde kestiğimiz patatesleri yıkayın.
  2. Daha sonra peçete ile suyu alıyoruz.
  3. Onları bir kaseye koyun, baharatlarla karıştırın ve tek tek fırın tepsisine koyun.
  4. 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.

Fotoğraflı elma dilimleri ile çıtır patates tarifi

  • tatlı tarifi
  • Gevrek
  • karanlık
  • alma
  • kek tarifleri
  • Patates
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Mini makarna parçaları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın