Bloom Pestle nasıl yapılır (video)


Erik Pestili Nasıl Yapılır?

  • 1 kilo kırmızı erik
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım su bardağı su (nişastayı sulandırmak için)

arasında

  • ceviz

Erik Pestil nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Şeftalileri güzelce yıkayalım.
  2. Erikleri ikiye bölün, çekirdeğini çıkarın ve kaseye koyun.
  3. 1 su bardağı su ekleyip erikler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  4. Erikler yumuşayınca ocağı kapatın ve blenderdan geçirin. Veya filtreleyebilirsiniz.
  5. Tencereye 1 tatlı kaşığı şeker ekleyin.
  6. Bir yemek kaşığı nişastayı yarım çay bardağı su ile karıştırıp tencereye ilave edin.
  7. Tencereyi ocağa alıp 2-3 dakika kaynatıp ocağı kapatalım.
  8. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine bir kepçe ile ince bir şekilde yayalım.
  9. Meyve posasını kurutmak için tepsiyi açık alana bırakalım.
  10. Haşereler tamamen kuruyunca katlayıp 3-4 parmak genişliğinde keselim.
  11. Parçaları tekrar ortadan ikiye keselim ve yağlı kağıttan iç kısmını çıkaralım.
  12. Haşerelerin arasına meşe palamudu, fındık vs koyalım ya da sade saralım. Deneyenlere bol şans.

Erik pestili nasıl yapılır

  • tatlı tarifi
  • Eric
  • Nasıl
  • kek tarifleri
  • Epidemi
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • video
  • Yapmak?
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

yeşil zeytin yapmak

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın