Pasta süreci pasta


Mayasız pasta tarifi için malzemeler

  • 125 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 1 yumurta beyazı
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 3 su bardağı un

içeri

  • küçük kase peynir

üzerine;

  • 1 yumurta sarısı

Pratik mayasız pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Hamur için malzemeleri karıştıralım.
  2. Unu kontrollü bir şekilde ekleyip ele yapışmayan bir hamur yoğuralım.
  3. Hamurdan bezeyi alıp elimizle biraz açalım, içine peyniri koyup kapatalım, şekil verelim ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirelim.
  4. Üzerine ayırdığımız yumurta sarısını koyup ortadan bıçakla keselim.
  5. 180 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. Deneyenlere şimdiden bol şans.

Fotoğraflı pratik gözleme tarifi

  • (Egzersiz yapmak)
  • tatlı tarifi
  • turtalar
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

3 2 1 Turta (3 Malzeme)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın