medyauzmani.com

3 2 1 Turta (3 Malzeme)


3 2 1 Börek Böreği Tarifi İçin Malzemeler (3 Malzeme)

  • 3 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı yoğurt
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 5 su bardağı un

arasında

  • Beyaz peynir

yukarı;

  • 1 su bardağı peksimet

Puf böreği 3 2 1 Börek (3 malzemeli) tarifi Nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Hamuru için yoğurt, sıvı yağ ve kabartma tozunu alıp karıştırın. Unu yavaş yavaş ekleyerek yoğurmaya başlayalım. Kontrolde olmak iyidir. Ben yaklaşık 5 su bardağı un kullandım.
  2. Hamuru hazırladıktan sonra üzerini kapatıp 30 dakika dinlendirin. Vaktiniz yoksa beklemeden yapabilirsiniz.
  3. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp avuç içi büyüklüğünde açalım. Ortasına rendelenmiş beyaz peyniri koyup kapatalım.
  4. Açtığımız yufkanın dışının tamamını galeta ununa bulayalım. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. ısıtılmış
  5. 180 derecelik fırında 30 dakika pişirelim. Mis kokulu pastalarımız hazır. Diğer tariflerim için hepinizi profilimdeki linkten youtube kanalıma bekliyorum.

Resimli Pasta 3 2 1 Pasta (3 malzemeli) tarifi

  • tatlı tarifi
  • Malzeme
  • turtalar
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Crovasan

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın