Kavrulmuş Fasulye Turşusu


Kavrulmuş Fasulye Turşusu Tarifi Malzemeler

  • Dilediğiniz kadar kuru fasulye
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Kavrulmuş fasulye turşusu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Soğanları küp şeklinde doğrayıp pembeye çeviriyoruz ardından tavaya tereyağını koyup soğanları atıyoruz.
  2. Son olarak turşuyu yıkayıp bir kez sıkıyoruz, tavaya koyuyoruz, tadına biber ekleyip afiyetle yiyoruz.

Fotoğraflı kavrulmuş fasulye turşusu tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fasulye
  • kavurma
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ekşi
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Patates topları ve patates kızartması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın