Baharatlı Havuç Çorbası


havuç çorbası tarifi malzemeleri

  • 3 ada
  • 2 patates
  • 1 yumurta
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • tuz

yukarı;

  • Sebze yağı
  • sekiz

Baharatlı havuç çorbası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Havuç ve patatesleri rendeleyin, tencereye bir yemek kaşığı sıvı yağ dökün ve ocağın altını açın. Rendelenmiş havuç ve rendelenmiş sarımsağı yağda yumuşayıncaya kadar kızartın, ardından patatesleri atın.
  2. Piştikten sonra 5 su bardağı suyu ekleyip kaynamaya bırakın.
  3. Kaynatırken 2 yemek kaşığı yoğurdu, 1 yemek kaşığı unu, 1 yumurta sarısını ve bir su bardağı suyu bir kapta karıştırıp tencerede un topakları kalmayacak şekilde iyice eritin. soba.
  4. Haşlanmış çorbadan tatlandırdığımız yoğurda, kırılmaması için dengeleyerek yavaş yavaş ekleyin ve son çorbaya aktarın.
  5. Kaynatma sırasında bir kaşık tuz ilave edip et için bırakın, 10 dakika kaynattıktan sonra servis ederken yaktığımız naneyi ekleyin.

Fotoğraflı havuç çorbası tarifi

  • tatlı tarifi
  • çorba
  • havuçlu
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • zeki
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kemik suyu ile alabalık çorbası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın