Kemik suyu ile alabalık çorbası


kemik suyu tarifi malzemeleri

  • İki parça kemik iliği eti
  • 1 su bardağı erişte
  • Makarnayı kavurmak için 2 yemek kaşığı sıvı yağ

lor çorbası.

  • 1 küçük kase yoğurt
  • 1 bütün yumurta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 harici rendelenmiş sarımsak
  • Çorba piştikten sonra 1 tatlı kaşığı daha tuz ekleyin.

üzerine;

  • 1 çay kaşığı öğütülmüş tatlı biber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Alabalık çorbası tarifi ile kemik suyu nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kemikleri yıkayalım, tencereye koyalım, üzerini geçecek kadar su koyalım, 15 dakika kaynatalım, sonra bu suyu üzerlerine dökelim, tekrar üzerlerini örtecek kadar dolduralım, bir saat kaynatalım, iliklerini bekletelim. çıkmak.
  2. Köpüğü kaynarken kaşıkla alalım, kemik suyunu süzgeçten geçirelim ve diğer taraftaki kemik suyunu eleyelim, diğer taraftaki tavaya yağı koyalım, kısık ateşte rengi dönene kadar kızartalım. pembe.
  3. 1 litre süzülmüş kemik suyunu bir kaba alıp içine kızarmış erişteleri atıp kısık ateşte 15 dakika pişirelim.
  4. Roux’un bileşenlerini derin bir kapta çırpalım, içine bir kepçe çorba suyu ekleyelim, tekrar çırpalım, bir kepçe daha ekleyip çırpalım, bu malzemeyi karıştırarak çorbaya ilave edelim ve kaynayınca ocağı kapatalım.
  5. En son servis edildiğinde çorbaya tuz ekleyelim ki sütün kesilmesin.
  6. Çorbayı servis tabağına alalım, kısık ateşte kızdırdığımız yağı kapatalım, toz biberi ekleyip karıştıralım, çorbanın içine bir yemek kaşığı dökelim.

Resimli kemik suyu alabalık çorbası tarifi nasıl yapılır?

  • tatlı tarifi
  • çorba
  • kemik
  • koşu
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • suya
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tam güçte sütlü domates çorbası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın