Cheyenne Kabak Tarifi Malzemeler
- 1 kabak
- Yarım su bardağı fındık
- acı biber
- sekiz
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay kaşığı zeytinyağı
Cheyenne balkabağı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Kabakları rendeleyin ve iki yemek kaşığı zeytinyağında kızartın.
- Ayrı bir tavada kalan zeytinyağı, ceviz, acı biber ve naneyi kavurun.
- Balkabağının üçte birini sütle karıştırın.
- Kalan kabakları etrafına koyuyoruz, kavrulmuş cevizleri dökün, isteğe bağlı tuz eklenebilir. Afiyet olsun.
resimlerle Cheyenne kabak tarifi
Kebek Sheyan’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]