Mavi kurdele


Cordon Blue Tarifi Malzemeler

  • 1 kemiksiz tavuk göğsü
  • ️ 1 kutu hindi füme
  • 8 dilim çedar peyniri
  • 1 su bardağı peksimet
  • – Yarım su bardağı un
  • 2 yumurta

️ kızartma için.

  • sıvı yağ
  • Damak zevkinize göre tuz ve karabiber

cordon bleu tarifi nasıl yapılır

yemebaskı tarifi

  1. İlk olarak, kasaptan açık bir sandık sipariş edebilirsiniz. Bu form daha pratik olacaktır. kendim açtım.
  2. Açık tavuk göğsünün içine füme hindi ve kaşar peynirini koyun.
  3. Bunu altına ambalaj kağıdı veya dondurucu poşeti ile yapmanız gerekir.
  4. Tuz ve karabiberi döktükten sonra alttaki sedye yardımı ile yuvarlayıp kapatıyoruz.
  5. Kenarlarını yuvarlayıp streç filme iyice bastırdıktan sonra buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz.
  6. Kalan göğsü alıp önce una, sonra yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayıp kızgın yağda kısık ateşte pişene kadar kızartıyoruz.
  7. Daha sonra dış kaplaması kahverengileşinceye kadar hafif ateşte kızartıyoruz.
  8. Yüksek ısıda çalışırsak kaplama çabuk kızarır ve içi pişmez. Bu yüzden dikkatli olmalıyız.
  9. Kızarmış cordon bleu servise hazır. Halka halka dilimleyerek servis edebilirsiniz. 🍀 Keyfini çıkarın.

Resimlerle Cordon Bleu tarifi

  • mavi
  • tatlı tarifi
  • kuşatma
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Parmak gıda ile köfte

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın