muzlu kurabiye

muzlu kek tarifi malzemeleri

kurabiyeler için (kurabiye hamuru);

  • 130 gr tereyağı
  • 60 gr esmer şeker
  • 40 gram toz şeker
  • 1 yumurta
  • 160 gram bir
  • 30 gram nişasta
  • 3 gram karbonat
  • 2 gram kabartma tozu
  • bir tutam tuz
  • 100 gr bitter çikolata parçaları
  • 200 gram fındık

ortada

  • 1 kutu Milka çikolata
  • 2 muz
  • 1 paket çilekli krem ​​şanti
  • 2 su bardağı süt

yukarı

  • 1 kutu Milka çikolata
  • öğütülmüş fındık
Muzlu kurabiye tarifi (kurabiye keki) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Üzeri için yağlı kağıt üzerine eritilmiş sütlü çikolatayı koyup yuvarlak şekil veriyoruz ve iki saat buzlukta bekletiyoruz.
  2. Bisküvi keki için malzemeleri karıştırıp hamuru yoğurun.
  3. Bir saat buzdolabında bekletiyoruz.
  4. Diğer taraftan muzları dilimler halinde kesip tereyağında kızartıyoruz.
  5. Çilekli krem ​​şantiyi iki su bardağı sütle karıştırın.
  6. Buzdolabında beklettiğimiz kurabiye hamurunun içine fındıkları döküp şekil veriyoruz.
  7. Eritilmiş sütlü çikolatayı hamurun üzerine dökün ve 200 derecede 15 dakika pişirin.
  8. Kekimiz soğuduktan sonra önce kızarmış muz dilimlerini koyuyoruz.
  9. Ardından krem ​​şantiyi sıkma torbasına alın.
  10. En üste buzlukta beklettiğimiz çikolatayı koyuyoruz.

Fotoğraflı muzlu kurabiye tarifi (Pasta kurabiyesi)

Bu Muzlu Kurabiye (Kurabiyeli Kek) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yayınlanmıştır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın