sahte profiterol


Sahte Profiterol Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket vanilyalı puding
  • 1 paket krem ​​şanti
  • 1 paket tuzsuz et
  • 1 kutu çikolata sosu
  • 1 litre süt

Sahte bir profiterol tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tencereye 750 ml süt ve puding ilave edilerek pişirmeye başlanır.
  2. Pişen pudingi soğumaya bırakın.
  3. Soğuduktan sonra bir kutu çırpılmış kremaya ekleyin ve bir karıştırıcı ile çırpın.
  4. Etler irili ufaklı kırılarak ilave edilir.
  5. İnime dökülür ve buzdolabında 1-2 saat dinlenmeye bırakılır.
  6. 250 ml süte çikolata sosu ekleyin ve kaynatın, ardından soğumaya bırakın.
  7. Soğuyan çikolata sosunu kalan şekerin üzerine dökün.
  8. 4-5 saat dinlendikten sonra tatlımız hazır. Bir gece dinlenmek daha iyidir.

Sahte profiterol tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Profiterol
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • YALANCI
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sütlaç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın