puf böreği


Puf böreği tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • bir tutam tuz
  • 1 anlık sanal paket
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • eşit derecede doğru
  • 2 yumurta (hamuru yoğururken beyazlarını ve sarısını yüz için ekliyoruz)
  • 1 çay kaşığı pekmez ve su

Puf böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle un dışındaki diğer malzemeleri karıştırıyoruz ve unu ölçülü bir şekilde kasemize döküyoruz önemli olan suyun ve sütün sıcaklığına dikkat etmemiz gerekiyor ki mayamız karışmasın. olgunlaştırmak.
  2. Hamurumuz yapışkan olmayan bir kıvama gelince ortalama (1.5-2 saat) mayalanmaya bırakıyoruz.
  3. Mayalanan hamurumuzu şekil vermesi için bezelere ayırıyoruz ve içine istediğimiz harcı yapıp yerleştirebiliyoruz.
  4. Şekil verdikten sonra üzerine sarısı, pekmez ve su karışımını koyup fırına veriyoruz. Puf böreği sağlayabiliriz.

fotoğraflı puf böreği tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • puf
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

beta eti

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın