Ekmek Ununda Tavuk Şinitzel

Ekmek unlu tavuk şnitzel için malzemeler

  • 1 kilo tavuk göğsü
  • 3 yumurta
  • 1.5 su bardağı peksimet
  • 1 su bardağı un
  • tuz
  • karabiber

Ekmek unu ile tavuk şnitzel tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle tavuk göğüslerini şeritler halinde keselim.
  2. Sonra tuz karabiberle tatlandıralım (bazılarına ben yapmadım o şekilde lezzetli oldu, damak zevkinize kalmış)
  3. Daha sonra dilimlerimizi önce una sonra çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayalım.
  4. Kızgın yağda pişirelim (pişirirken orta ateşte olursa daha iyi olur, dışı çabuk pişer, içini orta ateşte pişirmek için idealdir)
  5. Daha sonra peçeteli bir tabağa alalım ve servise hazır (benim gibi bütün veya doğranmış olarak servis edebilirsiniz)
  6. Yanında sebzeli patates püresi, brendi çorbası ve mercimek yaptım.

Fotoğraflı unlu tavuk şnitzel tarifi

  • tatlı tarifi
  • Galette
  • kek tarifleri
  • dilim
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Tanınmış
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Dana göğüslü kuskus

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın