/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Premium Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 125 gr soğuk margarin
- 2 yumurta (beyaz)
- 1 çay kaşığı pudra şekeri
- 1 çay kaşığı nişasta
- eşit derecede doğru
beze yapmak
- 2 yumurta akı
- 1 çay kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2,5 çay kaşığı ince çekilmiş fındık unu
- 1 çay kaşığı kakao
Süslü bir kurabiye tarifi nasıl yapılır?
- Hamuru için önce soğuk tereyağını bıçakla kesiyoruz, iki yumurta sarısı, pudra şekeri, nişastayı ekleyip iyice yoğuruyoruz, unu azar azar ekleyip cıvık bir hamur yapıyoruz, derin dondurucu poşetine sarıp mayalanmasını bekliyoruz. buzdolabında soğur.
- Bezeyi hazırlamak için iki yumurtanın beyazına bir tutam tuz ekleyip çırpmaya başlayın.
- Köpürmeye başlayınca şekeri azar azar ekleyin ve sertleşene kadar çırpın.
- Beze kıvamını alınca kakao, hindistan cevizi ve fındığı ekleyip bir kaşık yardımıyla altını kapatmadan karıştırın.
- Sıkma torbasına yıldız şeklinde bir lokma koyup bezeyi boşaltıyoruz.
- Soğuyan kurabiye hamurunu yağlı kağıt serip rulo yapıp kurabiye kalıpları ile kesip tepsiye diziyorum.
- Üzerine resimdeki gibi beze sıkın, 170 derecelik fırında 20 dakika pişirin ve üzerini meyve sosuyla süsleyin 🧚🏻♀️.
Fotoğraflı delüks kurabiye tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Düdüklü tencerede ayva reçeli
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]