karnabahar tarifi

karnabahar tarifi malzemeleri

  • 1 kg
  • 2 havuç
  • 1.5 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağından az sıvı yağ
  • tatmak için tuz
  • karabiber
  • acı biber
  • 200 gr kuşbaşı doğranmış dana eti

Karnabahar tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Bir tencereye yağı ve domates salçasını koyup kızartın. Nazikçe yıkadığımız karnabaharı tencereye diziyoruz.
  2. Eti önceden kaynatın ve pişmiş bir şekilde tabağa koyun.
  3. Ardından suyu, tuzu, karabiberi ve acı biberi ekleyip yüksek ateşte kaynattıktan sonra kısık ateşte bir saat kadar pişirin. Afiyet olsun.

Resimli karnabahar tarifi

  • tatlı tarifi
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kızartmadan karın kesisi nasıl yapılır? Bu tarifi denemelisiniz

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın