/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Tavuk Şiş Tarifi Malzemeler
- 2 parça tavuk göğsü
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı yoğurt
şişeyi geçmek
- Kiraz domatesiniz yoksa domatesleri rendeleyin.
- yeşil biber
Lokumlu tavuk şiş tarifi nasıl yapılır?
- Tüm malzemeleri karıştırıp dolaba atıp yaklaşık 40 dakika bekleterek baharatını yapalım. Ne kadar beklerseniz o kadar iyi.
- Daha sonra şişlerimizin üzerine bir adet yeşil biber ve bir adet domates koyalım, ardından tavuklarımızı ortadan ikiye sonra domates ve biber şişlerinin üzerine koyup yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye bu şekilde hazırlayalım.
- Yağlı kağıdımızı ıslatıp üzerini hava almayacak şekilde kapatalım.
- Tavuğumuzu 200 derece fırında 40 dakika pişirelim. Daha sonra 10 dakikada ağzı açık şekilde pişirip servise sunabiliriz.
resimli lokum tavuk şiş tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
karnabahar tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]