Cevizli Bisküvi

ceviz tarifi malzemeleri

  • 125 gram margarin
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım çay kaşığı şeker
  • eşit derecede doğru
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

yukarı

  • öğütülmüş ceviz
  • erimiş çikolata

Cevizli bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Ceviz ve çikolata hariç tüm malzemeleri karıştırın. İyice yoğurun.
  2. Elle yapışmaz bir kıvam elde edilir.
  3. Yuvarlak şekilde yapılır ve çatalla bastırılarak kalıbı çıkarılır.
  4. Fırına yağlı kağıt konur ve fırına verilir.
  5. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
  6. Çıktıktan sonra uçları önce çikolata, sonra ceviz ile kaplanır. Keyfini çıkarın 😊.

Fotoğraflı ceviz tarifi

  • tatlı tarifi
  • cevizli
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

zencefilli bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın