Ekşi ile ızgara yeşil domates

Kavrulmuş Ekşi Yeşil Domates Tarifi Malzemeler

  • 500 gram yeşil domates
  • 2 soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • 4-5 adet acı yeşil biber (tadına göre acı veya tatlı)
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber

Közlenmiş ekşi yeşil domates tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. İlk olarak soğanı ince ince doğrayalım, soğanı zeytinyağı ile kasemize ovalayalım, biberi uzun kesip üzerine koyalım.
  2. Ayrıca sarımsağı hafifçe dövelim ve doğrayalım.
  3. Domatesleri ince ince doğrayalım. Bağışım ortalama ceviz büyüklüğündeydi, o yüzden ikiye böldüm, büyükse dörde böldüm.
  4. Kasemize yayıp tuzunu ekleyelim.
  5. Önce yüksek ateşte sonra kısık ateşte pişirelim.
  6. Bu kısa mevsim yemeği çok lezzetli. Dilerseniz üzerine yumurta da kırabilirsiniz.

Fotoğraflı kavrulmuş yeşil ekşi domates tarifi

  • tatlı tarifi
  • Domates
  • Ekşi
  • kavurma
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • Yeşil renk

sonraki haber:

soğan halkaları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın