Kremalı mantar çorbası

Kremalı mantar çorbası tarifi malzemeleri

  • 1 şişe 200 ml krem ​​içerir
  • 1 paket 400 gram mantar
  • 1 orta boy soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 3.5 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Talep üzerine ön hizmet

  • maydanoz

Kremalı mantar çorbası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tereyağı ve zeytinyağını tavaya alın.
  2. Küp şeklinde doğranmış soğanları ekleyin.
  3. Daha sonra sarımsak ekleyerek biraz öldürüyoruz.
  4. Dilimlenmiş mantarları ekleyin ve salarak suyunun bir kısmını çekmelerini sağlayın.
  5. Bir yemek kaşığı un ekleyin ve un kokusu kaybolana kadar 3 dakika kavurun.
  6. Kremayı ekleyin, ardından suyu ekleyin ve biraz kaynatın.
  7. Tuz ve karabiberi ekleyip 5 dakika haşlayın afiyet olsun 🙏🙋‍♀️😋.
  8. Dilerseniz servis yapmadan önce çorbanın üzerine kıyılmış maydanozu süsleyebilirsiniz.

Kremalı mantar çorbası tarifi

  • tatlı tarifi
  • çorba
  • cömert
  • mantar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

zeytinyağı ruloları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın