Kabak Hash

kabak tatlısı tarifi malzemeleri

  • 1 kabak
  • 1 tatlı biber
  • Yarım su bardağı su
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi
  • eşit derecede doğru
  • tuz
  • kırmızı biber

kızartma için

  • Sebze yağı

Kabak Mucveri Tarifi Nasıl Yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Un hariç tüm malzemeleri karıştırın.
  2. Son olarak unu hava almayacak şekilde ekleyin.
  3. Kek hamurundan daha kalın olmalı ama çok katı olmamalı.
  4. Malzemeleri hazırladıktan sonra tavaya parmak şeklinde yağı ekleyin ve ısınmasını bekleyin.
  5. Mukverileri kızgın yağın içine kaşık yardımıyla dökün ve her iki tarafı da kahverengiye dönmesini sağlayın.
  6. Kaşıkla dökerken biraz sıkar ve inceliğine dikkat ederseniz hamur kalmayacaktır, şimdiden afiyet olsun.

resimlerle kabak mücverry tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kabak,
  • dedikodu
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Yeşil fasulyeler

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın