Tavada pratik ıspanaklı börek

Tavada pratik ıspanaklı börek tarifi için malzemeler

  • 2 yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 kaşık tuz
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • ıspanak serpin
  • 1 su bardağı un
  • 1 adet kabartma tozu

Tavada pratik ıspanaklı börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tüm malzemeleri geniş bir kaba alıp çok koyu olmayan bir hamur elde edelim.
  2. Yağlı tavaya hazırladığımız hamuru dökelim ve yayalım.
  3. Ocağa alıp kısık ateşte pişirelim.
  4. Bir tabak veya kapak yardımıyla ters çevirelim ve pişirmeye devam edelim.
  5. Tamamen piştikten sonra servis tabağına alın. Afiyet olsun.

Fotoğraflı tavada pratik ıspanaklı börek tarifi

  • (Egzersiz yapmak)
  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • ıspanaklı
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • fritözde
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

çiçekli ekmek hamur işleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın