Arpa erişte ile pirinç pilavı

Arpa Pirinç Erişte Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı baldo pirinci
  • 2 su bardağı ılık su
  • Yarım su bardağı şehriye
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı

Pirinç Arpa Erişte Tarifi Nasıl Yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Pirinci ılık suda bir saat bekletin.
  2. Arpa şehriyeleri ayçiçek yağında rengi dönene kadar kızartın.
  3. Pirinçlerimizi ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Tuz ve 2 su bardağı ılık suyu ekleyip kapağını kapatın.
  5. Orta ateşte hiç su kalmayana kadar pişiriyoruz.. Afiyet olsun 🌸.

Arpa şehriyeli pirinç pilavı tarifi

  • kâr
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • pilav
  • pilav
  • Tel şehriye
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tavada gözleme krep tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın