Adana et kebabı

Adana Et Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo karışık kıyma
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 100 gr ince doğranmış domuz yağı

Adana etli kebap tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve iyice yoğurun.
  2. Kıymayı yoğurduktan sonra buzdolabında en az bir saat en fazla 1 gün dinlendirin.
  3. Daha sonra şişleri avucunuzun içinde yoğurarak şekil verin.
  4. Kuyruk yağını dökme demir tavaya koyup pişirmeye başlayabilirsiniz. afiyet olsun

Kıymalı Adana kebap tarifi

  • Adana
  • tatlı tarifi
  • kebap
  • kıyma
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

İzmir Köfte Operasyonu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın