tuzlu pastane

Pasta Tuzu Tarifi Malzemeler

  • 125 gr müshil margarin
  • Bir yumurtanın sarısında
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 3 su bardağı un

Tuzlu börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Un hariç diğer malzemeleri karıştırma kabına alıp yoğuralım ve unu azar azar ekleyerek güzelce yoğuralım.
  2. 15 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakın.
  3. Daha sonra elinizle küçük bir daire çizip kenarlarından bastırarak V şekli verin ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
  4. Yumurta sarısı ile yağlayın ve susam serpin.
  5. Not: İstediğiniz şekli verebilirsiniz 🧚🏻‍♀️ 180 derece fırında kontrollü olarak 20 25 dakika pişirin.

tuzlu su tatlısı tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • hamur işleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

puf böreği şeker

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın