Restoran tarzı ezogine çorbası

Restoran tarzı esoglyn çorbası tarifi malzemeleri

  • 1 küçük soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı yığılmış domates salçası
  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 2 yemek kaşığı pirinç
  • 2 yemek kaşığı bulgur
  • 1 tavuk suyu (istemiyorsanız su kullanabilirsiniz)
  • tuz
  • 2 litre su (eğer koyu olursa daha fazla ekleyebilirsiniz)

yukarı;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı nane

Restoran tarzı esoglyn çorbası tarifini nasıl yaparsınız?

yemebaskı tarifi

  1. İlk olarak soğanları yağda kavurun.
  2. Ardından unu ekleyip kavurmaya devam edin.
  3. Son olarak sarımsağı ekleyip soteleyin.
  4. Sıcak suyu dökün ve kaynamaya başladıktan sonra yıkanmış ve süzülmüş bakliyatları ekleyin ve yumuşayana kadar kaynatın.
  5. En son blenderdan bir veya iki rulo geçirin, tamamen ezmeyin.
  6. Son olarak tereyağını eritip acı biberi ve naneyi kavurup çorbanın üzerine döküp kaynatıp altını kapatıyoruz.
  7. Limonu servis ederken veya servis ederken sıkabilirsiniz, deneyecek olanlara afiyet olsun 🌼.

Ezogelin Çorbası Restoran Tarzı Fotoğraflı Tarif

  • tatlı tarifi
  • çorba
  • ezoglin
  • Lokanta
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sebze pirinci

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın