Kendi suyunda pişen makarna tarifinin fermantasyonu (video)

Kendi suyunda pişen makarna tarifi malzemeleri

  • 500 gram tüp makarna
  • 300 gr tavuk parçaları
  • 5 su bardağı sıcak su
  • 1 soğan
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 buçuk ila 2 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ

Kullandığım bardağın hacmi 200ml

Pişmiş makarnayı kendi suyunda fermente etmek için nasıl bir tarif yaparsınız?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle tavaya sıvı yağı alıp biraz ısıtalım.
  2. Ardından minik minik kuşbaşı doğranmış tavuk etini ekleyip etler renk değiştirip kavurmaya başlayınca tencerenin kapağını kapatın.
  3. İki dakika bu şekilde pişirmeye devam edelim.
  4. Ardından küp küp doğranmış soğanları ekleyip iki dakika karıştırarak kavurun.
  5. Daha sonra biraz kavrulduktan sonra biberi ilave edin ve yemeklik doğranmış küçük domatesleri ilave edin, domatesler iyice piştikten sonra salçayı ilave edin, karıştırın ve 1-2 tur kızartın.
  6. Ardından makarnayı ekleyip karıştırın.
  7. Ardından tuz ve sıcak suyu ekleyip iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatın.
  8. Biraz pilav pişirir gibi kısık-yüksek ateşte pişmeye bırakalım.
  9. Makarna kuruduktan sonra ocağı kapatıp birkaç dakika dinlendirelim sonra hemen makarnayı servis edebiliriz.

👉 Not. Biraz cıvık kalması için makarnayı kurutmayın. Aşağıdaki videoyu izleyin. Sana yardım edecektir.

Fotoğraflı kendi meyve suyu tarifinde pişmiş makarnanın fermantasyonu

  • tatlı tarifi
  • infüzyon
  • Tarifleri pişirelim
  • kral
  • makarna
  • kek tarifleri
  • pişmiş
  • uçurumlar
  • Suda
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • video
  • Gıda

sonraki haber:

Yuvarlak Tırtıl Kurabiye (Çok Çıtır ve Lezzetli) (Video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın