/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
ıspanaklı peynirli ekmek tarifi malzemeleri
Hamuru hazırlamak için:
- 5 su bardağı + 2 yemek kaşığı. şöhret
- 2 su bardağı ılık süt
- Bir paket varsayılan kuru
- 1k şeker şeker tuzu
- 1k şeker tuz
- 2 yumurta akı
İç harç için:
- 250 gram ıspanak
- 150 gram beyaz peynir
- 1 çay kaşığı. acı biber
- tuz biber
Binmek için:
- Ghee
Peynirli ıspanaklı ekmek nasıl yapılır?
- Önce hamurumuzu hazırlayalım. Unu karıştırma kabına alıp ortasını açalım. Kuru maya, toz şeker ve bir miktar ılık süt ekleyin ve bir çatalla hafifçe karıştırın.
- Kasenin kenarına un serpin ve 5-10 dakika bekletin. Kabarcıklar ortaya çıkarsa, mayanız aktiftir.
- Yumurta akı, sütün geri kalanı ve tuzu ilave edip hamur kıvamına gelene kadar yoğurun (hamur hamur gibi yumuşacık olur) ve hamurun üzerini örtüp 15-20 dakika dinlendirin.
- İç harcı için donmuş ve hafif çözülmüş ıspanağı bir kaba alıp üzerine beyaz peynir, tuz, pul biber ve karabiberi ekleyip elimizle yoğuralım.
- Cevizden biraz büyük, mandalinadan biraz daha küçük toplar yapalım. Havandan 8 top çıktı. Hamuru alıp 8 şeker parçasına bölelim ve top haline getirelim. Bezenin üzerini kapatıp yarım saat dinlenmeye bırakın.
- Dinlenen ilk bezeyi alıp elimizle biraz açalım (ortasını kalın tutalım kenarlarını biraz açalım) hamurla topla. Her bezeyi aynı şekilde hazırlayalım.
- Tavayı ocağa koyun ve orta ateşte ısıtın. İlk içli bezeyi alıp kek tabağı büyüklüğünde oklava ile dikkatlice yuvarlayalım (lütfen fazla bastırmayın yoksa hamur patlayacak ve dolgu akacaktır)
- Sıcak tavaya alıp iki tarafını da pişirelim. İlk ekmek pişerken diğer ekmeği de çivi ile yuvarlayalım.
- Pişen ekmeği yağlayıp kenara alalım. Her bezeyi aynı şekilde hazırlayalım. Çok lezzetli oldu bu tarifi tavsiye ederim.
Ispanaklı peynir kızartma tavası tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
dereotu etli börek tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]