Ceviche Deniz Geçidi

Levrek Ceviche Tarifi için Malzemeler

  • 1 adet levrek fileto
  • 2 limon
  • bir tutam tuz
  • bir tutam karabiber
  • 1 adet kırmızı kapya biberi
  • 1 mor soğan
  • 1 demet maydanoz

Ceviche tarifi levrek nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. İlk olarak levrekleri temizliyoruz ve filetoları ayıklıyoruz. Daha sonra levrekleri kesiyoruz. Bir kaseye koyun.
  2. 2 limonu sıkın, bir tutam tuz ve bir tutam karabiber ekleyin. İyice karıştırıyoruz. Buzdolabına koyduk.
  3. Bu arada balığımız buzdolabında asitle pişirilir. Yarım saat ara yeterli olabilir, dilerseniz 1 saat de tutabilirsiniz.
  4. Üzerine kırmızı kapya biberi ve mor soğanı da doğrayalım.
  5. Buzdolabından çıkardığımız ve karıştırdığımız balığa ekliyoruz, sunumu istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Afiyet olsun…:).

Fotoğraflı levrek ceviche tarifi

  • tatlı tarifi
  • ceviche
  • levrek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

elmalı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın