Lahana Közlenmiş Patlıcan Kahvaltı Sosu (Video)

Lahana Közlenmiş Patlıcan Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler

  • kubbeler 7 kilo
  • 2.5 kg patlıcan (fırında közlenmiş)
  • 1 kilo kapya biber (fırında közlenmiş)
  • 2 baş sarımsak
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • Yarım su bardağı üzüm sirkesi
  • 3 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • Yarım çay kaşığı kimyon

Közlenmiş patlıcan kapya biber sosu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Domatesleri robotun içine çekiyoruz ve bir su bardağı sıvı yağ ile olgunlaşmasını sağlıyoruz.
  2. 35-40 dakika pişiriyoruz.
  3. Közlenmiş patlıcan ve kapya biberin kabuklarını soyup robotta ezin.
  4. Kaynayan domateslerin üzerine patlıcan ve kapya biberi ekleyin.
  5. Ardından sırasıyla kıyılmış sarımsak, sirke, kimyon, tuz ve karabiberi ekleyin.
  6. 10 dakika daha kaynatın ve kavanozları sıcakken doldurun.
  7. Kapakları sıkıca kapatın ve ters çevirin.
  8. Soğuyana kadar bekleyin ve güneşten uzak bir yere koyun.
    Afiyet olsun.

Yiyiyor Gibi Yiyin Kapya Biber Közlenmiş Patlıcan Fotoğraflı Kahvaltı Sosu Tarifi

  • biberli
  • tatlı tarifi
  • kahvaltı yapmak
  • kapya
  • genel
  • kek tarifleri
  • patlıcanlı
  • sıkıntı
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • video
  • yemek yerken
  • besleyici
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Doldurulmuş patlıcan turşusu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın