/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Çıtır Börek Tarifi İçin Malzemeler
- Günlük 4 yufka
iç harç için
- 200 gram lor peyniri
- 200 gr rendelenmiş kaşar peyniri
- Çeyrek demet maydanoz
sosu için
- 200 gram tereyağı
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
yukarı;
- Hazırladığımız sostan bir yemek kaşığı
- 1 yumurta sarısı
- Susam
Çıtır Börek tarifi nasıl yapılır?
- İçi için rendelenmiş kaşar peyniri, lor peyniri ve maydanoz karıştırılır. Tereyağını eritin, yağı ekleyin ve karıştırın.
- Milföy hamuru masanın üzerine yağlanır ve fırça ile her tarafına yayılır, üzerine ikinci bir yaprak daha konur, tekrar yağlanır, sekiz eşit üçgen parçaya kesilir, bir yemek kaşığı iç harcı eklenir, üzeri kapatılır resimdeki gibi açılır, yuvarlanır. yukarı kaldırılarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.
- Kalan iki hamur da aynı şekilde hazırlanır, iç harcı eklenir, kapatılır ve tepsiye dizilir.
- Bir yemek kaşığı sos ve yumurta sarısı hamurun üzerine karıştırılır ve susam serpilir.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirilir ve sıcak olarak servis edilir. Kim deneyecekse eline sağlık.
Resimli Çıtır Börek Tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
çörek (çörek gibi yükselir)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]