Kabak Beşamel (balkabağı yemem)

Beşamel Kabak Tarifi Malzemeler (Ben Kabak Yemem)

  • 1 kg beyaz kabak
  • 1 orta boy soğan
  • 3 orta boy havuç
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 1.5 tatlı kaşığı pul biber
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 Tan Eri Boy Hakimiyeti
  • 100 gram çedar peyniri

beşamel için

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2.5 su bardağı süt 200 ml
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • Varsa bir tutam hindistan cevizi

Kabak beşamel tarifi nasıl yapılır (balkabağı yiyemiyorum)?

yemebaskı tarifi

  1. İlk olarak kabak ve havuçları yıkayıp havuçları soyup ortadan ikiye kesip uzun parmak kalınlığında kesip havuçları da aynı şekilde kesiyoruz.
  2. Tavayı ocağa alıp üzerine zeytinyağını ilave edip beyler şeklinde doğradığımız soğanı ekleyip kısık ateşte hafif pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  3. Daha sonra soyulmuş ve ince doğranmış domatesleri ekleyin, 2 dakika pişirin, karabiber tuz ve havuç ekleyin, karıştırın, 10 dakika kızartın ve ocağı kapatın.
  4. Bordo kareme koy, beşameli pişirelim, tavayı ocağa alalım, üzerine tereyağını ilave edelim, eriyince unu ekleyip karıştıralım.
  5. Un kokusu çıkınca süt ve tuzu ilave edin, karıştırın, kaynatın, altını kapatın, üzerine biraz hindistan cevizi rendeleyin, karıştırın ve az miktarda kabakların üzerine dökün ve üzerine kaşar peyniri serpin. büyük miktarda o – o.
  6. Ters çevirdiğiniz fırında pişmeye bırakın ve alttan üste fırına koyun, sıcaklık 230 derece olacak, kaşar rengi dönünce fırından çıkarın ve servis yapın. sıcak, lezzetli diyorum.

Resimli Kabak Beşamel (balkabağı yiyemiyorum) tarifi

  • (Yeme
  • Sos
  • tatlı tarifi
  • Ben söylüyorum)
  • Kabak,
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Tarifler
  • Gıda
  • evet

sonraki haber:

javordağı salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın