kabak reçeli

kabak reçeli tarifi malzemeleri

  • kilo kabak
  • 3 su bardağı toz şeker
  • çeyrek limon
  • 1 adet çubuk tarçın (isteğe bağlı)

Kabak reçeli tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kabakların kabuklarını soyun, küp şeklinde doğrayın ve bir kaseye alın.
  2. Üzerine toz şeker döküp bir gece bekletelim ve bir gün sonra reçeli ocağa alıp kaynamaya bırakalım.
  3. Tarçın çubuğu ve limonu ekleyin.
  4. Reçel kaynamaya başladığında, ısıyı azaltın.
  5. Ara sıra kabak pişip pişmediğini kontrol edin, yaklaşık 30 dakikada pişti, kim deneyecek, afiyet olsun.

Kabak reçeli tarifi

  • dostum
  • tatlı tarifi
  • kabak
  • kek tarifleri
  • reçel
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Et ile kaplı pirinç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın