Sotelenmiş Sebzeli Sote Mantarlı Ekmek

Mantarlı ve sebzeli kızarmış ekmek tarifi için malzemeler

  • 250 gr mantar
  • 2-3 adet kırmızı/yeşil biber
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı kekik, kırmızı toz biber ve tuz
  • Dilerseniz rendelenmiş kaşar

Muz tarifi için sebzeli sote mantar nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Mantarları güzelce yıkayın. Onları orta ateşte bir tencereye koyun ve su buharlaşana kadar pişirin.
  2. Ardından önce tereyağını, ardından jülyen soğanı ve küçük küçük doğranmış biberleri ekleyip pişmeye bırakın.
  3. Baharatları ekleyin ve birkaç tur karıştırın, ardından rendelenmiş kaşarı ekleyin, kapağı ve ocağın altını kapatın.
  4. Kaşar eridikten sonra benim için ekmeği yiyebilirsin. Deneyen herkese bol şans.

Resimli sebzeli ekmek ve sote mantar tarifi

  • “ekmek
  • müdürün ofisi
  • tatlı tarifi
  • mantar
  • kek tarifleri
  • sebzeli
  • düz
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

çok pratik kısır

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın