Şakşuka

Shakshuka tarifi malzemeleri

  • 1 soğan
  • 2 patlıcan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yeşil biber
  • 1 domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • kırmızı biber tuzu

Şakşuka tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Patlıcanları küp küp doğrayıp tuzlu suda bekletin.
  2. Doğradığımız soğanları tavada kavuralım.
  3. Sarımsak ve biber ekleyin.
  4. Salça ve pişmeye yakın domatesleri ekleyelim.
  5. Malzemeler tavada pişerken patlıcanları sudan çekip ayrı bir tencerede kızartın.
  6. Kızarmış patlıcanı tavaya koyun ve iyice karıştırın. Şakşuka hazır. Afiyet olsun 🍆.

Resimlerle Shakshuka tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Şakşuka
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Köfte ve patates püresi ile enginar yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın