Yanlış limonlu cheesecake

Yanlış Limonlu Cheesecake Tarifi Malzemeler

üsse

  • İki paket tam buğday bisküvi
  • 125 gram tereyağı

krema için

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya

sosu için;

  • 1,5 limon
  • 5 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • iki bardak su
  • 1 çay kaşığı zerdeçal

Yalancı limonlu cheesecake tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tereyağını eritip rondodan geçirilen bisküvilerle karıştırın.
  2. Kalıbımıza döküp bardağın altıyla iyice bastırıp dinlenmeye bırakıyoruz.
  3. Bu sırada krema malzemelerini bir tencereye alıp karıştırarak pişirin.
  4. Kaynayıp koyulaşınca altını kapatın ve 15-20 dakika soğumaya bırakın.
  5. Isındığında bisküvinin üzerine kremayı döküp iki saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
  6. 1,5 limonun kabuğunu rendeleyin, suyunu sıkın ve sos için tüm malzemeleri bir sos tenceresinde karıştırarak pişirin.
  7. Kaynayıp koyulaştıktan sonra altını kapatıp 10 dakika dinlenmeye bırakıyoruz.
  8. Limon sosunu kremanın üzerine dökün ve servis yapmadan önce 6-8 saat buzdolabında dinlendirin. Afiyet olsun.

Resimli yanlış limonlu cheesecake tarifi

  • börek tarifi
  • Çizkek
  • Limon
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • YALANCI
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Bol peynirli cheesecake

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın