Temel ekmek kırıntıları

Ekmek Kırıntısı Tarifi İçin Temel Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 1 bardak soğuk su
  • 1 su bardağı ayçiçeği çekirdeği
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ veya bir yemek kaşığı sıvıyağ
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 anlık sanal paket

Ekmek kırıntısı tohumları tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tencereye su, yağ, şeker ve tuzu koyup karıştırın.
  2. Un ve mayayı kontrollü bir şekilde ekleyin.
  3. Ele yapışmayacak şekilde yoğurun.
  4. Ayçekirdeği ekleyin ve tekrar yoğurun.
  5. Hamurdan ceviz büyüklüğünde alıp uzun çubuklar yapın.
  6. Kalıpladıktan sonra mayalanması için bir saat bekleyebilirsiniz.
  7. 240 derece fırında pişirebilirsiniz.
  8. İşlendiğinden çok daha lezzetli, gerçekten afiyet olsun.

Fotoğraflı tohum ekmek kırıntısı tarifi

  • börek tarifi
  • çekirdek
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Kurabiyeleri severim

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın