3-Kakaolu Kurabiye Malzemesi

3 malzemeli kakaolu kurabiye tarifi malzemeler

  • 3 litre yumurta akı (veya 4 m3 hacminde)
  • 1,5 çay kaşığı şeker
  • 2-2,5 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • çikolata (dekorasyon için)

3 malzemeli kakaolu kurabiye nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Yumurta aklarını çırpıcıya alıp şekerin yarısını ekleyip yüksek devirde çırpıyoruz. Çırpıcı ıslak olmamalıdır.
  2. Beyazlaşmaya başlayınca tüm şekeri ve vanilyayı ekleyip köpürene kadar çırpmaya devam edin.
  3. Hindistan cevizini ekleyip karıştırın.
  4. Macun benzeri bir kıvam elde edin.
  5. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
  6. Daha sonra dondurma kaşığı veya herhangi bir kaşık yardımıyla bölerek pişirme kağıdı serili tepsiye dizin.
  7. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında alttan ve üstten hafif pembeleşinceye kadar pişirin. (15-20 dakika)
  8. Soğuyana kadar dokunmayın.
  9. Daha sonra üzerini eritilmiş çikolata ile veya beğeninize ve ayaklarınıza göre süsleyin. Afiyet olsun.

3 malzemeli fotoğraflı kakaolu kurabiye tarifi

  • börek tarifi
  • hindistan cevizi
  • bisküvi
  • Malzeme
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Kurabiye Çatlağı (Yağlı)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın