/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Havuçlu, kuru domatesli ve iri bulgurlu bulgurun malzemeleri
- 1 su bardağı iri bulgur
- 1 büyük havuç
- 1 soğan
- 2 dış sarımsak
- 1 tatlı biber
- 1 yeşil biber
- 7-8 adet kuru domates
- 1 çay kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı öğütülmüş tatlı biber tuzu
- Yarım çay kaşığı siyah kimyon
- iki bardak su
- 1 çay kaşığı tereyağı
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
Havuçlu ve kuru domatesli iri bulgurlu bulgur pilavı nasıl yapılır?
- Kurutulmuş domatesleri beş dakika kadar sıcak tutup soğuk suya atıp iri iri doğrayalım ve soğan, sarımsak ve havucu rendeleyelim. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp küçük küçük doğrayalım ve tencereye yağı, soğanı, sarımsağı ve havucu koyup bir dakika kavuralım.
- Ardından biberleri ekleyip bir dakika daha kavurun ve salçayı ekleyip karıştırın ve kuru domatesleri ekleyip karıştırın ve bulguru ekleyip bir dakika daha kavurup karıştırıp sıcak suyunu verin.
- Kaynayınca ocağın altını kısalım ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim. Bittiğinde ocağı kapatıp kağıt havluları içine atalım, demlenelim ve servis tabağına alıp afiyetle yiyelim.
Havuçlu, kurutulmuş domatesli ve iri bulgurlu bulgur pilavı, fotoğraflı tarif
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
Kavrulmuş pirinç (tam boy)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]